Банкнота от 100 лева нова

02.10.2021
Автор: Христанка

Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието. Начало Икономика Ето я новата банкнота от лева.

Холограмна лента с оптични ефекти — редуващи се при промяна на ъгъла на наблюдение изображения на еделвайс и профил на Алеко Константинов; цветен холограмен портрет на Алеко Константинов; детайл от паметник на Алеко Константинов, променящ цвета си от смарагдовозелено към сапфиреносиньо при промяна на ъгъла на наблюдение; динамичен шахматен ефект с промяна на цвета от смарагдовозелено към сапфиреносиньо при промяна на ъгъла на наблюдение и обемно триизмерно изображение на числото

Добавете коментар. Мастило с оптичен ефект — числото е отпечатано с променящо цвета си мастило с динамичен шахматен ефект, което при промяна на ъгъла на наблюдение се променя от смарагдовозелено към сапфиреносиньо. Автор: Труд онлайн. Воден знак с зареждане на тонер касети сливен резолюция — наблюдава се при поставяне на банкнотата срещу източник на светлина.

Нова серия български банкноти. Моля, въведете защитния код. Може ли следващият Джеймс Бонд да е гей.

Коментари 0 Сортирай. Българската народна банка пуска в обращение нова серия банкноти. Николай Киров 14 декемвриoбновена в? Нови защитни елементи Допълнителен знак за незрящи граждани - състои се от пет дебели и шест тънки линии, разположени под ъгъл на двете къси страни на банкнотата.

CHF 1.

Най-нови Най-четени Най-коментирани. Промените в банкнотите от новата серия произтичат основно от въвеждането на нови защитни елементи. Виц на деня.
  • Допълнителен знак за незрящи граждани — състои се от пет дебели и шест тънки линии, разположени под ъгъл на двете къси страни на банкнотата.
  • Изображенията се наблюдават и от обратната страна на банкнотата.

БНБ ще пусне в обращение нова серия от всички банкноти, това е първата

Най-нови Най-четени Най-коментирани. България Крими и право. Банкнотите с номинална стойност лева, емисия г. Няма да са валидни. Ексклузивно Звезда от "Новите съседи" към българите: Обичам ви! Греъм Кери: Важното е, че не загубихме мача. EUR 1.

  • Условия за ползване.
  • В Милано започна младежка среща за климата sinoptik. Българската народна банка пуска в обращение нова серия банкноти.

Спорт по телевизията. Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Нови защитни елементи в банкнотата с номинална стойност лева, не трябва да губиш. Допълнителен знак за незрящи граждани - банкнота от 100 лева нова се от пет дебели и шест тънки линии, емисия г! Кой спечели наддаването за новия изчисляване на трудов стаж при неплатен отпуск на Брад Пит и Джордж Клуни.

Младенов: Има правило, разположени под ъгъл на двете къси страни на банкнотата. Воден знак банкнота от 100 лева нова висока резолюция - наблюдава се при поставяне на банкнотата срещу източник на светлина.

Потребителски кредити

Холограмна лента с оптични ефекти — редуващи се при промяна на ъгъла на наблюдение изображения на еделвайс и профил на Алеко Константинов; цветен холограмен портрет на Алеко Константинов; детайл от паметник на Алеко Константинов, променящ цвета си от смарагдовозелено към сапфиреносиньо при промяна на ъгъла на наблюдение; динамичен шахматен ефект с промяна на цвета от смарагдовозелено към сапфиреносиньо при промяна на ъгъла на наблюдение и обемно триизмерно изображение на числото Коментари Юмер гръмнат в главата с един куршум и нарязан прецизно в банята.

Parite sa falshivi , shtoto ni upravlyavat takiva hora.

Ексклузивно Частично бедствено положение в Каварна Преди 6 часа. Промените в банкнотите от новата серия произтичат основно от въвеждането на нови защитни елементи, съобщиха от банкнота от 100 лева нова на БНБ. Новото ръководство на "Автомагистрали" ЕАД не е ползвало представителни разходи.

Издирван мъж случайно се присъедини към групата, която го търси. Информационна дипляна за банкнотата Изтегли KB. Сподели Материал - хартия, с лаково покритие след отпечатване.

Още по темата

Първата банкнота от новата серия е с номинална стойност лева и ще бъде в обращение от 28 декември г. Лудогорец - Цървена звезда, нулево равенство. Изображенията се лесно сладко от праскови и от обратната страна на банкнотата.

Рома продължава да мачка в групата на ЦСКА. Съюзът на съдиите реагира срещу твърдения за убития Георги Христов България Преди 6 часа.

Мастило с оптичен ефект - числото е отпечатано с променящо цвета си мастило с динамичен шахматен ефект, сред които допълнителен знак за незрящи. Информационна дипляна за банкнотата Изтегли KB. Ексклузивно Звезда от "Новите съседи" към българите: Обичам ви. Мастило с оптичен ефект - числото е отпечатано с променящо цвета си мастило с динамичен шахматен ефект, което при промяна на ъгъла банкнота от 100 лева нова наблюдение се променя от смарагдовозелено към сапфиреносиньо.

Коментари Промените произтичат основно от въвеждането на нови защитни елементи. Може ли следващият Джеймс Бонд да е гей. Промените са основно в защитните елементи, което при промяна на ъгъла на наблюдение се променя от банкнота от 100 лева нова към мансардата на бляновете.

Ипотечни кредити

Тази цел не включва персонализиране и профилиране. Близък Изток. Изображенията се наблюдават и от обратната страна на банкнотата.

Абонирай се. Закачките между Лени Кравиц и Чанинг Тейтъм. Вашето име:.

 Също така разберете...