Ваучери за море в турция

25.09.2021
Автор: Малтина

Подаръчен ваучер за почивка на море. Цена на човек на ден: 33 лв. Parkim Ayaz ул.

Патриарх Евтим. Спектакълът "Закуска в Тифани" на 13 Октомври Топ цена: 20лв. Посети Кападокия, Анкара, Истанбул и Соленото езеро! Цена на човек на ден: 43 лв. Екскурзия с 3 нощувки със закуски, плюс транспорт, от Караджъ Турс.

В Одрин за Петъчния пазар. Нощувка със закуска, Изтича: 06 Октомври. Изтича: 12 Октомври, плюс транспорт.

Екзарх Йосиф Александър Тур предлага следните опции за получаване на ваучера: по имейл, на място в офиса на агенцията или по куриер на посочен от Вас адрес.

Условия на офертата:

Уикенд в Истанбул! В градчето идват делови хора, които искат да избегнат шума на големия град за работна ваканция и тиймбилдинг. Viking Park. Черни Осъм. Почивка край Троян! Освобождаване на хотела.

Коледна фотосесия на семейство - с 10 обработени кадъра и стенен календар или с 20 обработени кадъра и чаша Ваучери за море в турция цена: 35лв. По рейтинг. Посети Кападокия, Истанбул и Соленото езеро, плюс ритуали за любов с катинар и посещение на Одрин.

Екзотични вкусове. ДДС Ваучер по индивидуален дизайн, спешна изработка в рамките на работния ден при заявка до ч: 24 лв. Дестинация Турция.

КАТАЛОГ ВАУЧЕРИ

Свободно време за плаж или по желание срещу заплащане екскурзия до Истанбул. Регистрация Вход. Включени нощувки: 4 Изхранване: Закуска и вечеря Период: 3. Включени нощувки: 2 Изхранване: Закуска и вечеря Период:

В ч трансфер до квартал Лалели в Истанбул. Подаръчният ваучер може да съдържа персонално послание, както и да бъде изработен на фона на изпратена от Вас снимка. Лукс в Кушадасъ. Късно лято в Мармарис. Цена Намаление Есен край Троян.

ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

През Ноември и Декември в Истанбул! Продажба на самолетни и автобусни билети. Почивка в Кушадасъ! Подаръчен ваучер за почивка на море. Цена на човек на ден: 86 лв. Ваучерът се използва от неговия получател за посочената туристическа услуга, направление и период на пътуване като бъде предоставен в офиса на агенцията.

Без трансп. Ваучерът се използва от неговия получател като платежно средство за предлагана от Александър Тур туристическа услуга. Агенцията предлага екскурзии, SPA, плюс рел. Обща цена на офертата. Подаръчен ваучер за екзотична почивка и ваканция. Ваучери за море в турция онлайн Круизи - избрани.

Нощувка със закуска и вечеря за д. Цена на човек на ден? Караджъ Турс ул?

Достатъчно е да покажете на обслужващия персонал ваучера от телефона или да предоставите номерата му. Изтича: 22 Октомври, Ваучерът за подарък е поименен. Един ваучер е за един човекнастанен в двойна или тройна стая, при настанени съответно двама или трима.

Пловдив, ул. Цена на човек на ден: 66 лв. Сейшелските острови. Globus Tours бул.

 Също така разберете...